Evenementen en uitstappen in 2017

ZONNEBEKE BIKES

Berten Pilstraat 1

8980 Zonnebeke

koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58

Tip voor uw veiligheid

en voor die van uw wagen :

parkeer uw auto

op parking 2

in de Berten Pilstraat,.

Reservatie / réservation / reservation &

Informatie / information / information :

ZONNEBEKE BIKES

Berten Pilstraat 1

8980 Zonnebeke

koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58

OPEN MONUMENTENDAG

 

Zondag 10 september 2017

 

Reserveer nu je stadsfiets, elektrische fiets of tandem en ontdek bekende en minder bekende monumenten, gebouwen en begraafplaatsen tijdens deze Open Monumentendag.

 

GRENSLEIE SMIKKELTOCHT

Reserveer nu je stadsfiets, elektrische fiets of tandem voor de vijfde GRENSLEIE SMIKKELTOCHT op zondag 7 en maandag 8 mei 2017. Ontdek en proef de regio Bellegem, Kortrijk, Lauwe, Moorslede, Wervik en Zwevegem.

 

Schrijf je tijdig in via https://www.menen.be/formulieren/inschrijvingsformulier-smikkeltocht-0, toerisme@moorslede.be of toerisme@wervik.be.

 

FIETSEN VOOR KINDEREN

OP DE FIETS MET JAEK EN NINK

 

Ontdek het nieuwe fietsnetwerk en de vijf spiksplinternieuwe kindvriendelijke fietsroutes van zo'n 20 tot 30 km. Hou deze site in de gaten en reserveer je (elektrische) fiets, tandem en kinderfiets via

 

koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58

 

**********

 

HOEVEPICKNICKEN IN DE WESTHOEK

 

 

Klik hier voor meer informatie.

 

koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58

 

 

**********

 

 

FIETSEN IN DE WESTHOEK

 

Neem een kijkje op http://www.toerismewesthoek.be/fietsen, ontdek heel wat fietsroutes en reserveer je (elektrische) fiets of tandem via koen@zonnebekebikes.be.

 

 

**********

 

FIETS EN PROEF (BIER)

 

Tussen de 8 en de 28 kilometer kun je terecht bij heel wat unieke brouwerijen waar je een huisbiertje kunt degusteren. Mail naar koen@zonnebekebikes.be voor meer informatie rond 'Fiets en proef (bier)'.

 

 

 

**********

 

CHARMANTE DORPEN

 

Groot-Zonnebeke zelf heeft heel veel troeven : er is het 1917 Memorial Museum Passchendaele, het kasteelpark, de heksenvertelsels in Beselare, het gezellige Geluveld, de kaas van Passendale, de weidse vergezichten van Zandvoorde en veel, veel meer, maar dit is nog lang niet alles.

 

In de omgeving van het dorp vol variatie, liggen de 'Charmante Dorpen' : Alveringem, Beauvoorde, Dranouter, Lampernisse, Leisele, Kemmel, Oostvleteren, Watou, Werken, Westouter, Wijtschate, Reningelst, Roesbrugge-Haringe, Sint-Jacobskapelle en Stuivekenskerke.

 

Zowel Zonnebeke kun je ontdekken met de fiets (zie The Legacy Fietsroute die je leidt langs de vijf dorpen) als de 'Charmante Dorpen', lonken je om er met de fiets een kijkje te nemen. In één dag of over meerdere dagen gespreid, kun je de sfeer in deze dorpen één voor één op snuiven. Reserveer dus nu je (elektrische) fiets of tandem en ga op ontdekking bij de 'Charmante Dorpen'.

 

koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58

 

 

**********

Dagoog BVBA Vredestraat 102 8940 Wervik

BE0535 812 855 BE38 9730 9030 1172

Copyright © All Rights Reserved