Evenementen en uitstappen in 2017FIETSEN VOOR KINDEREN

OP DE FIETS MET JAEK EN NINK


Ontdek het nieuwe fietsnetwerk en de vijf spiksplinternieuwe kindvriendelijke fietsroutes van zo'n 20 tot 30 km.  Hou deze site in de gaten en reserveer je (elektrische) fiets, tandem en kinderfiets via


koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58


**********


HOEVEPICKNICKEN IN DE WESTHOEKKlik hier voor meer informatie.


koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58**********FIETSEN IN DE WESTHOEK


Neem een kijkje op http://www.toerismewesthoek.be/fietsen, ontdek heel wat fietsroutes en reserveer je (elektrische) fiets of tandem via koen@zonnebekebikes.be.**********


FIETS EN PROEF (BIER)


Tussen de 8 en de 28 kilometer kun je terecht bij heel wat unieke brouwerijen waar je een huisbiertje kunt degusteren. Mail naar koen@zonnebekebikes.be voor meer informatie rond 'Fiets en proef (bier)'.
**********


CHARMANTE DORPEN


Groot-Zonnebeke zelf heeft heel veel troeven : er is het 1917 Memorial Museum Passchendaele, het kasteelpark, de heksenvertelsels in Beselare, het gezellige Geluveld, de kaas van Passendale, de weidse vergezichten van Zandvoorde en veel, veel meer, maar dit is nog lang niet alles.


In de omgeving van het dorp vol variatie, liggen de 'Charmante Dorpen' : Alveringem, Beauvoorde, Dranouter, Lampernisse, Leisele, Kemmel, Oostvleteren, Watou, Werken, Westouter, Wijtschate, Reningelst, Roesbrugge-Haringe, Sint-Jacobskapelle en Stuivekenskerke.


Zowel Zonnebeke kun je ontdekken met de fiets (zie The Legacy Fietsroute die je leidt langs de vijf dorpen) als de 'Charmante Dorpen', lonken je om er met de fiets een kijkje te nemen. In één dag of over meerdere dagen gespreid, kun je de sfeer in deze dorpen één voor één op snuiven. Reserveer dus nu je (elektrische) fiets of tandem en ga op ontdekking bij de 'Charmante Dorpen'.


koen@zonnebekebikes.be

0472/23 54 58**********